CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Piece oF me..

Piece oF me..

Monday, November 15, 2010

BACKSTABBER!

Hate the words also the people ! Mostly orang yang buat perangai neh is among our friends. And thats suxxx man ! Mmg orang tu pentingkan diri sendiri pastu x ingat diri kali. Banyak laa bnda macam nehh jadi surrounding me.

FRIENDS ---> sepatutnya love each other, tlg antra satu sma lain n mcm2 lg la yg ptt d buat. Hubungan tu kna la jaga kn? Nowdays, pa yang dapat saya tgk is kawan sndiri makan kawan. Contohnya:

*Gara2 maw lebih popular, lebih hebat la konon n maw suma orang kenal sanggup buruk2 kn kawan sendiri dgn orang lain. Bukan alang2 lg tuu cerita dia, samapai melibatkan maruah kawannya. Aduiii... Naa.. Kawanya pn pa lg, 2x5 ja prangai. Bwa ceta yang sama jg psl kawan dia tu. Last2 dari tinggal serumah, brpisah tinggal lain2 tmpat. X bertegur n ikut haluan masing2.

*Neh kes suka enjoy, kaki jalan n kuar wif others. Well, teenagers mmg la suka enjoy, buat pa yang dorang suka ja. I cannot deny it, there's no doubt. Cz i'm a teen too. BUT ! Ada cara dia. Depands la maw enjoy mcmna. U still got ur limit darl~ Kalau maw kuar enjoy pleaseeeeee la tell somebody in ur family, atleast dorg taw. And be honest ! Neh x.. Ada yang kuar curi2. Pastu bila kena call off fon. That makes people worried bout them. The worst part is even dorang bgtaw bt MENIPU ! urghh.. sgt 2 x bgs taw. Kuar dgn orang ntah sepa x taw kemana, lepastu bgtau family n guna nama kawan. Tup Tap Tup Tap ! Kawan yang kena sound oleh family. My goshhh , thats sux ! P club, kawan yang kena tuduh ajar that person. Kena marah lg. Yang c kawan neh blur cz x taw pa2. Its BAD ! FREAKIN BAD !

*Had a crush with friend's boyfie. Naa paling kick neh ! hoho! Soal hati tuu mmg la susa maw predict kn. But elakkan lah crush dgn boyfriend kawan. Friendship tuu kna laa jaga ryte. Ada pula yang maw kasi buruk kawan dengan boyfriend kawan dia tuu. Aduii.. thats not the way ok. Cara macam tuu xkan dapat buat lelaki tuu suka dgn kamu. Buruk perangai bila pandai curi2 contact dengan boyfie kawan tuu. Mengayat laa kunu~ Duhh... Fikir la pa perasaan kawan tuu. N try to put ur self in ur friends shoes ! Please!

Naa.. neh top cases laa.. others not sure.. Hihi... I hope i wouldn't meet these kinda peeps. Cz sgt2 laa menyakitkan hatii taw. BAHAYA ! ha ha ha!

0 comments:

♥THis is me♥

♥THis is me♥
My Friend said Gndut ! hahhaha!

Followers

♥ MY MELODY ♥

Bruno Mars - Marry You

Powered by mp3ye.eu